Home Informatie
Red House On The Hill Informatie Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
donderdag, 20 november 2008 23:06

 

Hartelijk Welkom op onze website:

Handige Weetjes:   De Kamers:

Er zijn in totaal  11  Kamers onderverdeeld in;

  8     2 persoonskamers   
1 Gescheiden kamer  [ met 1 ingang ] 
    2 x 2   Persoonskamers
     
1x 3 Persoonskamer 
2 Gescheiden kamers [ met 1 ingang ] 
   6/8  persoonskamer  
  Verdeeld in 2-2 persoons kamers 1 voor 4 personen

Alle kamers zijn voorzien van eigen Douche en W.C.  Er zijn een paar Kamers  waarvan het toilet op de gang zit , dit  i.v.m. ruimtegebrek maar er is één, dus we kunnen ons Zaakie kwijt en daar gaat het om !! hahaha.

We hebben dus plek voor ongeveer 30 mensen .

Ligging van de Terrassen:

Aangezien Het Huis aan de rand van het Dorp ligt op  het  Westen, zitten er aan de voorzijde, meerdere Loungezits, waar je onder het genot van een heerlijk koel drankje, en van een Schitterend Panoramisch Uitzicht of een prachtige Zonsondergang kunt genieten!!

Aan de Achterzijde van Het Huis zit een gezellige BinnenPlein/Plaats  [deze bevind zich op Het Zuiden],  waar wij s'ochtends Het Ontbijtbuffet voor onze Gasten klaar hebben staan en je hier dus heerlijk ïn het Zonnetje van kunt genieten!!!

Daarnaast beschikken we in de Eetruimte Binnen ,Natuurlijk ook nog over een Bar, waar al menige gezellige uurtjes vertoeft zijn en zullen worden!!!

Stallen Motoren:

Achter Het Huis; op de Binnenplaats kunnen de Motoren gedeeltelijk overdekt gestald worden. Achter slot en grendel!!! Uiteraard op eigen risico!!!

Er is een ruimte om te sleutelen!! (indien nodig).

Het Eten:

s'Ochtends:

Serveren wij een Heerlijk ontbijt met gebakken eitje enz enz,in de vorm van een Buffet .

s'Avonds:

Kunnen de Gasten dus genieten van een goed verzorgt BBQ Buffet met  "Heerlijk Scharrelvlees"d.w.z. Gemarineerde Spareribs en Cottelet en een Gemarineerde Vleesspies  [drie soorten vlees dus].  Met toebehoor zoals ; verschillende Gemengde Salades "eigen recept "Sauzen, Aardappelgratin, gebakken Aardappeltjes; de prijs hiervan is  € 25,- p.p.

Ook serveren wij  Steaks en/of "een Snitzelmenu"met een Heerlijke Saus of in overleg "Schweinehakse"met  dat inmiddels geliefde Buffet van toebehoren. Zie boven, de prijs hiervan is € 20,- p.p.

'Ook Hebben wij indien er voldoende deelnemers zijn "een Varken aan het Spit" in combinatie met het Buffet van toebehoor. Zie boven, de prijs hiervan is € 26,50 p.p.

Ook kan men bij ons gezellig  Gourmetten !!. De prijs hiervan is € 27,50 p.p.

New

Laatst aangepast op maandag, 04 februari 2013 19:30
 

Plan hier uw route naar onsAddress:
City:
State:
Zip: